Mircea Badea si Mihai Gadea  sunt doar cateva nume a celor care au scapat de ,, cosurile presei scarboase'' . Îi consider de multa vreme , niste oameni care stiu ori au invatat sa vada tara asta asa cum este ea : mizerabil .

Mircea Badea - Un adevarat ''one man show '' . Au dovedit-o si cei de la ''10 pentru Romania'' . Acolo unde domnul MB a primit premiul de cel mai bun jurnalist , parca. Oricum , una peste alta , acest Mircea Badea cat ar vrea el sa nu fie , este unul dintre cei mai buni analisti politici . Plus de asta , are si  arta umorului . Cat despre emisiunea lui de la A3 ''in gura presei'' , este una extrem de reusita , la ora 11 ca sa poata sa se exprime cat de cat cum ar vrea el si dupa spusele lui , i se potriveste ca o manusa.

 Mihai Gadea , Sinteza Zilei  - Isi ingrijeste emisiunea lui de pe Antena3 cu o foarte mare atentie , aduce invitati pe alese si astfel creste audienta . Stie sa faca si o emisiune cu oameni politici importanti , serioasa . Stie sa faca si una in care rasul sa fie la el acasa . La fel ca Badea. De altfel , sunt si cei  mai buni prieteni. Sa nu o mai lungesc , chiar se pricepe la asta ! Bravo!